• Townhouse Hotel
  • Townhouse Hotel
  • Townhouse Hotel
  • Townhouse Hotel

Townhouse Hotel

De lobby van Townhouse: een woonkamer
In Townhouse Designhotel Maastricht spreekt men altijd over de ‘woonkamer’ in plaats van ‘lobby’, net zoals de ‘receptie’ de ‘keuken’ is in het midden van die woonkamer. Hotelkamers zijn logeerkamers, bij Townhouse kom je logeren in plaats van overnachten. De ervaring leert bovendien dat de logees meer en meer belang hechten aan huiselijkheid inclusief de nodige ontspanning als tegenhanger van een gejaagde omgeving. Die huiselijkheid komt nu nog sterker terug doordat we gezellige hoeken hebben ingericht in de woonkamer, net zoals thuis, waaronder een leeshoek, kleine bibliotheek, spellenhoek, bar en een nieuw ingedeelde ontbijtkamer.

We hebben op  basis van het originele concept van interieurdesigner Tim der Haag de restyling in samenwerking met Mosa en Kringloop Zuid vormgegeven. Op een aantal plekken in het hotel zie je nu kleurrijke Mosa tegels waaronder in de etalage en het serviesgoed is verder uitgebreid. Bij Kringloop Zuid haalden we fotolijstjes, lampen en andere accessoires zoals een ouderwetse letterbak en boeken die het helemaal afmaken. Natuurlijk mochten de outfits van de receptie-medewerkers niet achterblijven en hebben we een mix gemaakt van nieuwe kleding én mooie vintage details die op meerdere manieren met elkaar te combineren zijn. Zo draagt iedereen iets anders en bij elkaar is het toch een perfect geheel.

Loop gerust eens binnen bij Townhouse Hotel als U wilt zien hoe zonder ingrijpende verbouwing toch een heel andere look and feel gecreeërd kan worden.

*Styling

*Kleding advies
*Visual merchandise december maand

www.townhousehotels.nl