• Wyck Bazaar

Wyck Bazaar


  • Conceptbegeleiding
  • Interieur ondersteuning
  • Website (t/m najaar 2016 landingspagina)
  • Socialmedia
  • Omzet optimalisatie (najaar 2016)

"Wij hebben reeds diverse keren opdrachten verstrekt aan het Ffoon, ofwel Debbie.
Debbie is onder andere betrokken bij ons project “Wyck Bazaar”. Conceptueel geeft ze sturing en voelt uitermate goed aan welke snaren bij de doelgroepen geraakt moeten worden. Debbie heeft een uitgebreid netwerk van professionals op hun vakgebied om zich heen. Of dat nou gaat over fotografie, social media, webdesign of tekswrithing. Debbie is integer, gedreven en zeer kundig, van de andere kant ook heel geduldig en diplomatiek. Debbie komt altijd haar afspraken na en is goed bereikbaar. Verder is de prijs/kwaliteit verhouding goed in balans.
Debbie begrijpt haar taak als dienstverlener en stelt het belang van opdrachtgever altijd voorop.

Zodra het project “Wyck Bazaar” haar deuren opent zal Debbie de ondernemers in het project begeleiden in hun zoektocht naar omzet maximalisatie. Ook op dat gebied beschikt Debbie over een ruime mate van kennis en ervaring, bijgestaan door het inzetten van vernuftige technische hulpmiddelen die inzicht verschaffen in o.a gedrag, frequentie en koopbereidheid van klanten, waardoor het mogelijk is om (bij) te sturen op diverse onderdelen.
Debbie maakt tal van zaken meetbaar. En meten is weten. Vooral ook doorlopend weten welke zaken verbeterd kunnen worden. Het is mooi te zien dat Debbie met al haar kennis, kunde en inzet van techniek de omzet steeds weer positief weet te beïnvloeden.

Chapeau Deb!"

Leon Maes

http://www.wyckbazaar.nl/