• Salestraining

Salestraining

Uw commercieel succes is afhankelijk van de mate waarin u op de behoefte van uw klant weet in te spelen. Verkopen is daarom vooral een kwestie van goed luisteren naar de klant en zijn vraag doorgronden. Een goede verkoper is bovendien overtuigd van zijn aanbod en beschikt over de kracht de klant daar ook van te overtuigen.

 

De salestrainingen van FFoon zijn uitermate geschikt om in korte tijd uw eigen verkoopvaardigheden of die van uw team te optimaliseren. U leert klanten beter te adviseren door klantgericht te denken en te handelen, en uw aanbod overtuigend en geloofwaardig te presenteren. Ook leert u effectief uw klant te beïnvloeden en met hem te onderhandelen. Binnen de kortste keren excelleert u op salesgebied.

 

FFoon biedt zowel praktische groepstrainingen als trajecten op maat aan. In beide gevallen staat het optimaliseren van de verkoopvaardigheden centraal. Het grote verschil is dat een traject op maat volledig wordt afgestemd op uw organisatie én de individuele behoeften van uw verkoopmedewerkers. Wij adviseren u graag welk soort training het meest rendabel is voor uw organisatie.

 

Wij adviseren u tevens een salestraining te combineren met ons omzetplan, dat u helpt uw verkoopdoelen gericht na te streven.