home
Klantenteller

Klantenteller

Klantenteller

Weet u hoe druk het is in uw winkel? U kunt er natuurlijk naar gissen, maar meten is weten. En dat kan heel eenvoudig met de FFoon-klantenteller op basis van wifitracking. Door het wifisignaal van de smartphone van uw bezoekers op te pikken, kunt u hen eenvoudig volgen.

De FFoon-klantenteller vertelt u precies hoe druk het is in uw zaak, hoeveel mensen er langslopen of voor de etalage blijven staan. Doordat elk mobiel apparaat een uniek signaal uitzendt, worden ook herhaalbezoeken geregistreerd en geanalyseerd.

 


Coaching en ondersteuning

FFoon geeft u niet alleen een hengel, maar leert u ook te vissen. Wij maken u wegwijs in de verschillende analytische tools waarop u bent geabonneerd. Ook helpen wij u de uitkomsten te interpreteren, en adviseren we wat er anders moet om uw (omzet)doelen te realiseren.
 
 

Coaching en ondersteuning

Coaching en ondersteuning

Omzetplanning

Omzetplanning

Omzetplanning

U hebt een vaag idee welke omzet u wilt realiseren. Maar weet u ook hoe u dat doel gaat bereiken? Een omzetplanning biedt u en uw medewerkers houvast op weg naar uw verkooptargets. Zo'n planning van de verkoopopbrengsten is interessant voor zowel kleine als middelgrote bedrijven.

Uw omzet is vanzelfsprekend van invloed op omzetafhankelijke kosten, zoals uw inkopen. Omdat de kost de baat vooruitgaat, is de omvang van uw omzet in een bepaalde periode van invloed op de omzetgerelateerde kosten in de periode daarvóór. Een omzetplanning is verder belangrijk voor uw liquiditeitsplanning en het bepalen van budgetten. In een omzetplan houden we rekening met uw capaciteit, resultaten van voorgaande jaren en diverse andere factoren.