home
Website

Website

Website

Een gebruikersvriendelijke en up-to-date website is een must voor u als ondernemer. Maar bij het bouwen en beheren van een website komt veel kijken. FFoon bouwt betaalbare professionele websites en neemt u bovendien het complete beheer uit handen. Voor een vaste prijs per maand.

 De indeling, paginaopmaak en natuurlijk content van uw website worden stuk voor stuk naar wens vormgegeven. Door de eenvoudige blokkenindeling is uw website erg overzichtelijk en wordt deze optimaal weergegeven op elk beeldscherm. Ook op smartphones en tablets. Uw website is verder standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo vinden mensen u makkelijker op het internet.


 

 
 

Retailchef

Retailchef/Horecabaas is een slimme personeelsmanagementtool voor de retail en horeca. Deze tool helpt u bij het optimaliseren van uw productiviteit door uw personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten en te laten werken.

Retailchef/Horecabaas neemt u veel werk uit handen. In een oogwenk hebt alle planningen en rapportages doorlopen en weet u precies hoe uw bedrijf ervoor staat. U kunt personeelsplanningen maken op basis van omzet en continu bijsturen. De gebruiksvriendelijke tool geeft u niet alleen inzicht in uw personeelsplanning, u kunt er ook de activiteiten van uw medewerkers slim mee plannen.

 


Retailchef

Retailchef

Online analyse

Online analyse

Online analyse

Socialmediakanalen zijn krachtige communicatie-instrumenten. U blijft in touch met uw bestaande doelgroep en boort nieuwe markten aan. Daarnaast leveren social media in combinatie met uw website u een hogere ranking op in Google, zonder al te hoge kosten. Een prima SEO-strategie.

In een online-analyse onderzoeken we uw online-activiteiten, -zichtbaarheid en -vindbaarheid. Op die manier krijgt u inzicht in uw online-identiteit en kunt u deze waar nodig optimaliseren. Zo worden uw volgers klanten.