home
Retailchef

Retailchef

Retailchef

Retailchef/Horecabaas is een slimme personeelsmanagementtool voor de retail en horeca. Deze tool helpt u bij het optimaliseren van uw productiviteit door uw personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten en te laten werken.

Retailchef/Horecabaas neemt u veel werk uit handen. In een oogwenk hebt alle planningen en rapportages doorlopen en weet u precies hoe uw bedrijf ervoor staat. U kunt personeelsplanningen maken op basis van omzet en continu bijsturen. De gebruiksvriendelijke tool geeft u niet alleen inzicht in uw personeelsplanning, u kunt er ook de activiteiten van uw medewerkers slim mee plannen.

 


De tool maakt het mogelijk om te sturen op diverse kritieke prestatie-indicatoren, of KPI's. Deze kengetallen geven een beeld van hoe uw bedrijf op bepaalde punten presteert. Een KPI is in feite een aanwijzing of u op koers ligt om uw (omzet)doelstellingen te halen. Voorbeelden van kritieke prestatie-indicatoren zijn het gemiddelde verkoopbedrag per klant of aantal artikelen per transactie. In combinatie met onze klantenteller kan ook de conversie worden bijgehouden. Al deze getallen bieden u handvatten om uw omzet te verhogen. Retailchef is beschikbaar vanaf 20,-€ per maand.

Retailchef gebruikers

http://www.smakerijmaastricht.nl/
http://mrsoshop.pinsite.nl/
https://www.schinspetit.com/
https://www.schinsatelier.com/
http://mayfair.fashion/
http://www.mestrini.nl/
https://www.shopnoir.nl/